Online reisgids

Stedentrip San Francisco

Bereid jouw stedentrip naar San Francisco voor met onze digitale reisgids vol tips en bezienswaardigheden.

Stedentrip San Francisco

Over San Francisco

San Francisco is gelegen aan de Stille Oceaan, bekend van Alcatraz en de Golden Gate Bridge Wie kent deze stad niet? De stad die aan drie kante omcirkeld wordt door water, wordt één van de meest tolerante steden van de Verenigde Staten genoemd. En terecht, de inwoners zijn vriendelijk en hebben respect voor elkaar. In de stad vind je veel verschillende culturen, zo wonen er Chinezen, Japanners, Italianen, Mexicanen, Afro Afrikanen en nog veel meer culturen.

San Francisco is gebouwd op 43 kleine heuvels. Door deze heuvels heb je van sommige plekken in de stad een fantastisch uitzicht en krijg je het échte San Francisco gevoel als je door die lange brede straten loopt.

In San Francisco is genoeg te doen, niet alleen de Golden Gate Bridge en Alcatraz vormen de ‘highlights’ van de stad, maar ook Pier 39, de Victoriaanse huizen en de Fisherman’s Wharf zijn beroemde plekken. Vergeet tijdens uw bezoek zeker niet een typisch San Francisco’s trammetje te nemen! Met deze trammetjes reist u kriskras door San Francisco.

Snel naar

  1. Top bezienswaardigheden
  2. Reisgids San Francisco
  3. Plannen en boeken

Nieuwste artikelen over San Francisco

17 mrt 2011
'Volgende zware aardbeving SF'

De Britse auteur Simon Winchester is van mening dat een eventuele volgende zware aardbeving in de omgeving van San Francisco enige schade kan aanbrengen.

Boek direct jouw stedentrip

Plan direct je reis naar San Francisco. Hieronder vind je handige links voor vervoer en verblijf in San Francisco.