San Francisco stedentrip, stadgids met de leukste dingen in San Francisco

Gelegen aan de Stille Oceaan, bekend van Alcatraz en de Golden Gate Bridge vind je San Francisco. Wie kent deze stad niet? De stad die aan drie kante omcirkeld wordt door water, wordt één van de meest tolerante steden van de Verenigde Staten genoemd. En terecht, de inwoners zijn vriendelijk en hebben respect voor elkaar. In de stad vind je veel verschillende culturen, zo wonen er Chinezen, Japanners, Italianen, Mexicanen, Afro Afrikanen en nog veel meer culturen.

San Francisco is gebouwd op 43 kleine heuvels. Door deze heuvels heb je van sommige plekken in de stad een fantastisch uitzicht en krijg je het échte San Francisco gevoel als je door die lange brede straten loopt.

In San Francisco is genoeg te doen, niet alleen de Golden Gate Bridge en Alcatraz vormen de 'highlights' van de stad, maar ook Pier 39, de Victoriaanse huizen en de Fisherman's Wharf zijn beroemde plekken. Vergeet tijdens uw bezoek zeker niet een typisch San Francisco's trammetje te nemen! Met deze trammetjes reist u kriskras door San Francisco.