Disclaimer

KijkopStad.nl kan niet instaan voor de beschikbaarheid en juistheid van de op links naar websites van derden.

Deze website bevat hyperlinks naar websites die buiten het [www.kijkopstad.nl] domein liggen. KijkopStad.nl zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Volledigheid van informatie KijkopStad zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van weergeven informatie.

Copyright informatie Alle artikelen op deze website zijn geschreven door de redacteurs van www.kijkopstad.nl. Op deze informatie rust copyright. Het is daarom ten strengste verboden deze teksten over te nemen en voor andere doeleinden te gebruiken.

Schending van ons auteursrecht wordt opgespoord en aangepakt, dit kunnen we doen door middel van plagiaatcontroles.

Alle auteursrechten van de inhoud van deze website worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten berusten bij KijkopStad, door de makers. Voor het overnemen en opslaan, verspreiden van de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dien je in beginsel vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de medewerkers van KijkopStad. Een zin citeren is geen probleem. Wil je alsnog een afbeelding of een stukje tekst overnemen, dan kun je contact met ons op nemen via het volgende e-mailadres; info@kijkopstad.nl