Online reisgids

Stedentrip Londen

Bereid jouw stedentrip naar Londen voor met onze digitale reisgids vol tips en bezienswaardigheden.

Stedentrip Londen

Over Londen

Wie aan Londen denkt, denkt aan beroemde bezienswaardigheden, interessante musea en heerlijk eten. De typische Engelse cultuur waar iedereen het altijd over heeft vind je precies terug in Londen, en dat is precies datgene dat Londen, Londen maakt.

De Engelse hoofdstad telt ongeveer 7.5 miljoen inwoners! Dat maakt Londen één van de grootste steden van Europa. Druk is het er altijd. Miljoenen toeristen van over de hele wereld bezoeken deze metropool. De piek van het toerisme is tijdens de kerstdagen in Londen.

Stad die nooit slaapt

Het is een stad waar je je nooit zult vervelen. Er is zoveel te beleven in Londen. Talloze restaurants, barretjes, evenementen, shows en voetbalwedstrijden zijn er door het hele jaar door. De stad zit vol met beroemde bezienswaardigheden waaronder de iconisch Big Ben, het Buckingham Palace en de Tower Bridge te zien.

Voetbal in Londen

Londen is de voetbalhoofdstad van de wereld. Maar liefst vijf Londense topclubs komen uit in de Premier League. Kortom voor voetbalfans is er genoeg te beleven! Bekijk alle Londense voetbalclubs op de kaart.

Snel naar

  1. Top bezienswaardigheden
  2. Reisgids Londen
  3. Plannen en boeken

Nieuwste artikelen over Londen

03 jun 2022
Gatwick naar Londen centrum

Vlieg je op London Gatwick en zoek je de snelste treinverbinding naar het centrum van Londen. Er zijn diverse mogelijkheden.