Online reisgids

Stedentrip Los Angeles

Bereid jouw stedentrip naar Los Angeles voor met onze digitale reisgids vol tips en bezienswaardigheden.

Stedentrip Los Angeles

Over Los Angeles

Los Angeles klinkt direct als één van de spraakmakende steden van de Verenigde Staten. Dat is ook zo. LA staat met name bekend om de enorme filmindustrie die er is gevestigd. Hollywood is namelijk 'the place to be' in LA. In dit deel van de stad vindt u de meeste toeristen. Hier zijn dan ook diverse attractieparken waaronder Disney land en Universal Studios te vinden.

Waar je natuurlijk ook vaak direct aan denkt als je de LA bezoekt is aan de hoge gebouwen. Het echte centrum bestaat namelijk uit wolkenkrabbers. Deze ziet u het mooiste vanaf het Griffith park, van waar je ook goed het Hollywood Sign kan zien.

Een stedentrip naar Los Angeles zal uw hele leven bijstaan. Het is een bijzondere ervaring. U geniet waarschijnlijk van de Walk of Fame en de attractieparken. Mocht u lekker willen ontspannen?  Dan kan dat ook nog aan de prachtige witte stranden die de stad rijk is.

Snel naar

  1. Top bezienswaardigheden
  2. Reisgids Los Angeles
  3. Plannen en boeken

Nieuwste artikelen over Los Angeles

03 dec 2022
Führerbunker; Hitler's bunker in Berlijn

De Führerbunker in Berlijn was tijdens het einde van de Tweede Wereldoorlog de plek waar Hitler zich schuil hield. Hoewel er nauwelijks overblijfselen van de bunker zijn, zijn wel veel...