Los Angeles

Eten en Drinken in Los Angeles

Los Angeles kent talloze cafés en restaurants waar je heerlijk kunt eten en drinken

Eten en Drinken in Los Angeles

Wie aan typisch Amerikaans eten denkt, komt waarschijnlijk snel uit bij fastfood. Goedkoop eten dat snel te halen valt bij diverse fastfoodketens. Meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking heeft overgewicht, dit alles komt mede dankzij jun vaak slechte eetgewoontes. Veel Amerikanen eten niet gezamenlijk thuis, maar zijn vaak te vinden in fastfoodketens. Bekende restaurants zijn de Mac Donalds, Burger King, KFC en de Subway.

In de Subway haalt u lekker verse broodjes, deze kunt u zelf maken aan de hand van keuze uit verschillende groentes. De Mac Donalds, Burger King en KFC staan meer bekend om voedsel voor de middag en vooral de avond. Ze staan garant voor onder meer patat en hamburgers.

Natuurlijk is dit niet de enige manier om lekker Amerikaans te eten. Er zijn veel verschillende restaurants in Los Angeles waar u heerlijk kunt dineren. Denk hierbij ook aan de Europese keuken, vooral de Italiaan vindt u overal!

Amerikanen kennen een 'gezelligheid'. Vaak zijn restaurants ingedeeld met grote tv schermen en eenvoudig meubilair. Restaurants kennen geen vroege sluitingstijd. Al om 20:30 sluiten de eerste restaurantjes. Een overgroot deel van de restaurants is gesloten om 21:00.