Online reisgids

Stedentrip Lissabon

Bereid jouw stedentrip naar Lissabon voor met onze digitale reisgids vol tips en bezienswaardigheden.

Stedentrip Lissabon

Over Lissabon

Lissabon, sfeervol en gezellig. De stad Lissabon, een ontzettende leuke plek voor mensen die niet alleen voor de bezienswaardigheden naar een stad gaan maar ook voor de gezelligheid. De Portugezen zijn erg vriendelijk en helpen u dan ook graag.

Lissabon is de grootste stad van Portugal maar tevens is Lissabon ook de hoofdstad. De stad trekt elk jaar miljoenen toeristen. Door Lissabon stroomt de mooie rivier de Taag. Dit is één van de weinige hoofdsteden die aan de Atlantische oceaan ligt. Omdat de stad op enkele heuvels ligt, brengen leuke trammetjes u naar de top. Dit zijn echte speciale trammetjes en heel ouderwets.

Een tip om daar eens mee naar boven de gaan. Lissabon is onder meer beroemd vanwege de Torre de Belém, een oude burcht wat de oude post was van de Portugezen. Ook hoort bij deze burcht een fantastisch paleis: Het paleis van Belém een echte toeristische trekpleister.

Snel naar

  1. Top bezienswaardigheden
  2. Reisgids Lissabon
  3. Plannen en boeken

Nieuwste artikelen over Lissabon

28 okt 2011
EasyJet ook in Lissabon

EasyJet gaat zich ook in Lissabon vestigen. Dat maakte de prijsvechter vandaag bekend. Vanaf Lissabon kan men ook rechtstreeks naar Amsterdam vliegen.