Online reisgids

Stedentrip Miami

Bereid jouw stedentrip naar Miami voor met onze digitale reisgids vol tips en bezienswaardigheden.

Over Miami

Wie naar Florida afreist, komt zeker langs Miami. Deze stedentrip gids leid je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Miami staat bekend als party stad, waar DJs van over de hele wereld naartoe komen om op te treden. Daarnaast vind je er prachtige witte stranden, grote en luxe winkelcentra en ontelbare fastfoodketens.

Miami ligt in het zuiden van Florida, tegen natuurpark de Everglades gaan. Je vliegt ongeveer in negen uur vanuit Amsterdam naar Miami. Wellicht een klein beetje ongeloofwaardig, maar in de winter ben je er beter af dan in de zomer. De temperatuur is er dan zo rond de 25 graden, terwijl het in de zomer zo'n 35 graden is. Daarnaast is de kans op neerslag in de zomermaanden velen maanden groter. Het is dan ook hoogseizoen in de winter, dat geldt bovendien voor heel Florida.

Miami wordt gekenmerkt vanwege de Art-deocstijl huizen die je met name langs de kuststrook terug vindt. Daarnaast is de grote skyline van de stad al van ver te zien.

Miami is een ideale stad om te bezoeken tijdens een rondreis door Florida.

Snel naar

  1. Top bezienswaardigheden
  2. Reisgids Miami
  3. Plannen en boeken

Nieuwste artikelen over Miami

03 jun 2022
Het mooiste van Florida

Florida is een bekende en populaire vakantiebestemming in Amerika. Iedereen heeft er ongetwijfeld weleens van gehoord, maar voor velen is een reis naar de `Sunshine state` ver weg. Jammer genoeg...