Keulen

Winkelen in Keulen

Alles over de shoppen in Keulen. Er zijn talloze winkelcentra en winkelstraten waar je geweest moet zijn.

Winkelen in Keulen

Ga je op stedentrip dan wil het lang niet altijd zeggen dat je voor de bezienswaardigheden komt. Sterker nog, in veel gevallen zul je op stedentrip gaan om lekker te shoppen. Voor Keulen geldt dit precies zo. Veel mensen laten de bezienswaardigheden achter zich en gaan lekker shoppen in de Altstadt. Het aanbod winkels is groot, breed en bovendien zeer overzichtelijk. 

De bekende winkelstraten van Keulen zijn onder andere de Hohe Strasse en de Schildergasse. Dit worden gewoon kortweg gezegd, de twee hoofdstraten van Keulen genoemd. Naast deze grote straten kent Keulen natuurlijk ook minder grote en bekende straten. Men komt dan al gauw in de Breite strasse en de Ehrenstrasse. Hier zijn de winkels een stuk specifieker.

Ben je uit voor iets speciaals? Verken dan de westkant van de stad en kom uit in de trendy wijk Belgisches Vierteil. Hier vind je enkele kleine boetiekjes. Ook zit hier de bekende LEGO winkel van Keulen.

Tijdens kerst is Keulen omgetoverd tot een echte kerststad. Je vindt er dan zeven (gezellige) kerstmarktjes met een behaaglijke wintersfeer.

Boek direct jouw stedentrip

Plan direct je reis naar Keulen. Hieronder vind je handige links voor vervoer en verblijf in Keulen.