München

Eten en Drinken in München

München kent talloze cafés en restaurants waar je heerlijk kunt eten en drinken

Eten en Drinken in München

Net als in heel Duitsland kunt u ook heerlijk eten in München. De hele stad zit vol met restaurants, bars en cafés zodat u op elk tijdstip even wat kunt eten of drinken. De stad telt meer dan 600 Italiaanse restaurants! Keuze zat dan wat betreft het Italiaanse eten. Verder vind je veel Turkse kebabzaken in München.

Maar het echte Duitse eten kun je natuurlijk ook ontdeken. Duitsers staan bekend als de vleeseters. Denk hierbij aan de Wienerschnitzel die in heel Duitsland erg populair is. Er zijn nog velen andere soorten schnitzels in Beieren te ontdekken.

München wordt ookwel 'de bier stad van Duitsland' genoemd. Dat is dan ook wel te merken aan de velen biergarten die de stad telt. Veel bekende biersoorten zijn in Beieren ontdekt. Bijvoorbeeld: Augustiner, Paulaner en Franziskaner, Löwenbräu en Spaten. Dit worden ook wel de 'kloosterbieren' genoemd. De grootste Biergarten van Munchen vind je in het Englischer Garten rond de Chineze toren. De gezellige sfeer die er hangt typeert de stad München.