Hotel

Hotel Paris

3655 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Hotels parislasvegas.com 1999

Met de bouw van hotel Paris is 1999 kreeg de Las Vegas Boulevard of ‘The Strip’ ook een stukje Frankrijk. Wanneer u van buiten het hotel ziet liggen zal het u al snel doen denken aan de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Het prachtige heeft een binnenplaats waar het net lijkt alsof u daadwerkelijk in Parijs loopt. Diverse typische gebouwen en winkeltjes zijn in de Parijse sfeer nagebouwd. Ook alle straten hebben een Franse naamgeving gekregen. Op de ‘le boulevard’ vindt u voornamelijk winkeltjes en restaurantjes.

De Eiffeltoren is de grootste toeristentrekker van het gebouw, je hebt de mogelijk om het te bezoeken. Er is een restaurant gevestigd en op de top is een uitzichtplatform gebouwd vanwaar u een schitterend uitzicht hebt over de Strip.

In totaal telt Hotel paris 2916 kamers met prachtige faciliteiten. Onder in het gebouw vind je de meer dan 100 tafelgames en de meer dan 2200 videogames. Buiten ligt een groot zwembad waar gasten van gebruik kunnen maken. Kortom een uurtje rondlopen in Hotel Paris is een uurtje rondlopen in het centrum van Parijs.