Hotel

Stratosphere

2000 Las Vegas Boulevard South Las Vegas Hotels stratospherehotel.com 30 april 1996

De Stratosphere in Las Vegas zal u tijdens uw bezoek niet ontgaan. Dit 356 meter hoge gebouw is het hoogste van de stad en biedt u een fantastisch panoramisch uitzicht over Las Vegas en de omliggende agglomeratie. Vanaf het uitzichtplatform heeft u een prachtig uitzicht over de The Strip. Het 2444 kamerrijke hotel was eigendom van de inmiddels overleden Bob Stupak die dit gebouw in 1996 realiseerde. Voorheen stond hier het Vegas World Hotel maar deze is afgebroken en heeft plaats gemaakt voor de Straosphere.

Het grote gebouw is niet alleen het podium voor een fantastisch uitzicht, ook biedt het u de mogelijkheid om te bungeejumpen. U kunt binnen een paar seconden van het uitzichtplatform op de grond terecht komen. Ook kunt u met een andere spectaculaire attractie boven Las Vegas cirkelen of worden afgeschoten naar de echte top.

Kortom er is genoeg te beleven in de Stratospere want op de grondverdieping kunt u ook nog heerlijk shoppen of gokken in één van de casino´s. Als u dan aardig moe bent geworden dan kunt u ook nog besluiten een hotelkamer te boeken in één van de luxe kamers.