Barcelona

Winkelen in Barcelona

Alles over de shoppen in Barcelona. Er zijn talloze winkelcentra en winkelstraten waar je geweest moet zijn.

Winkelen in Barcelona

Barcelona is een zeer geschikte stad om te winkelen. Overal door de stad vind je tal van leuke winkelstraten en shoppingcentra. Er is van alles te beleven, dus plan zeker wat tijd in om uitgebreid te shoppen.

Luxueuze winkelstraten in Barcelona

Een populaire winkelgebied in Barcelona is Passeig de Gracia. Hier vind je de meest luxueuze winkels van Barcelona, zoals Prada, Gucci, Louis Vuitton en Chanel. Passeig de Gracia is ook de thuisbasis van de bekendste gebouwen van Gaudi, zoals La Pedrera en Casa Batllo. Dus pak die zeker even mee tijdens het winkelen.

Boutiques

Een ander populair winkelgebied is El Born, een historisch gebied met smalle straatjes en kleine boetiekjes. Hier vind je uniek handgemaakte producten en vintage kleding, evenals boetieks van lokale ontwerpers. Dit gebied is ook een geweldige plek om te stoppen voor lunch of diner in een van de vele restaurants en cafes.

Vintage winkels

Voor de meer budgetvriendelijke shopper is de Raval een geweldige optie. Hier vind je diverse van de beste vintage winkels van de stad, evenals markten waar je kleding, schoenen en accessoires kunt krijgen voor een interessante prijsjes.

Markten in Barcelona

Barcelona is ook bekend om zijn markten, waaronder La Boqueria op La Rambla, de meest populaire markt van de stad. Deze markten staan met name bekend om hun lokale producten en specialiteiten zoals olijven, kaas, vleeswaren en fruit.

Al met al biedt Barcelona een grote verscheidenheid aan winkels voor elk budget en smaak, van luxe boetiekjes en designerwinkels tot vintage winkels en markten. Er is voor iedereen wat wils, dus als je plannen hebt om Barcelona te bezoeken, vergeet dan niet om wat tijd te reserveren voor shoppen.