Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona

Altijd al een wedstrijd van FC Barcelona in Camp Nou willen bijwonen? Iedere voetbalfan droomt ervan om de sterren van het ‘grote’ FC Barcelona te zien schitteren. En dat kan! Ga tijdens uw stedentrip naar Barcelona en vergeet dan niet een wedstrijd van FC Barcelona te bezoeken. Camp Nou, de thuishaven van FC Barcelona biedt ongeveer 100.000 belangstellende de gelegenheid een wedstrijd bij te wonen.

De schitterend ambiance en sfeer van Camp Nou zullen u uw hele leven bij blijven staan. Dus wees er snel bij want wedstrijden van FC Barcelona zijn zo uitverkocht! Wedstrijdtickets kun je gemakkelijk bestellen via de officiele website van de Catalaanse voetbalclub.

Ga hiervoor naar de officiele website van FC Barcelona. Kies een gewenste wedstrijd uit (in Camp Nou). Je vindt dan allerlei informatie over de wedstrijd. Links staat ‘Get your tickets’. Klik op deze button en een nieuw scherm opent. Via het stadion plattegrond kunt u uw eigen stoeltjes vastleggen! De door u gekozen stoeltjes zult u ook zo in Camp Nou krijgen.

De prijs hangt geheel af van de plaats in het stadion. Plaatsen aan de lange zijde zijn vanzelfsprekend duurder dan achter het doel. Verder speelt de hoogte van de zitplaats uiteraard ook mee. Hoe hoger een zitplaats staat, hoe goedkoper de plaats zal zijn. Na het betalen van de tickets is de plaats gereserveerd. Fijne wedstrijd!

Mocht een wedstrijd u niet uitkomen of wilt u liever niet zo’n bedrag uitgeven dan kunt u altijd nog ervoor kiezen een rondleiding door Camp Nou te nemen. Klik hier voor meer informatie over het stadion.