San Sebastian stedentrip, stadgids met de leukste dingen in San Sebastian

San Sebastian is een schitterende plaats in het noorden van Spanje. Het is een bestemming die veel mensne nog niet ontdekt hebben, want San Sebastian is geen bekende plaats. Schijn bedriegt! Het is een bruisende en sfeervolle plaats waar je dát typische Spaanse gevoel ervaart, hoe gek het misschien ook klinkt want San Sebastian heeft een eigen cultuur. Het is namelijk de hoofdstad van Baskenland.

San Sebastian ligt in het noorden van de stad, op zo'n veertig kilometer van de grens met Frankrijk. De stad ligt aan de Atlantische oceaan. Veel inwoners van de stad zoeken tijdens de zomermaanden de zee op, die direct aan het centrum is gelegen. 


Voor wie San Sebastian niet zo bekend in de oren klinkt, de stad zit vol met schitterende gebouwen, leuke winkeltjes, knallende uitgaansgelegenheden en populaire sporten. Je kunt in San Sebastian ontzettend veel beleven wat betreft sport. Zo heeft de stad ook een eigen voetbalcub, Real Sociedad. Estadio Anoeta is dan ook voor elke voetbalfan een bezoekje waard!