Parade Amsterdam 2017 - Amsterdam
Amsterdam

Parade Amsterdam 2017

Amsterdam, - , Festivals, € 7.00 sterren

De Parade in Amsterdam 2017 is een behoorlijk oud gezellig en traditioneel festival. Het twee-week durende festival staat helemaal in het teken van dans, theater, muziek en film. Diverse theaters zorgen ervoor dat je ongetwijfeld een leuke avond zult hebben. Ook is er elk jaar een zweefmolen. Het Martin Luther King is altijd decor voor het festival.

Naast de velen theaters die er zijn, zijn er ook nog veel eetmogelijkheden. Zoals gezellige openlucht barretjes en cafés. Dit jaar zal de Parade in Amsterdam plaatsvinden van 12 t/m 28 augustus 2017.

De toegang is tot 16:00 gratis. Na 16:00 betaal je om op het complex te mogen €7.00. Een 10-rittenkaart kost € 63. Kinderen tot 12 jaar en 65plussers hebben gratis entree.

Veel mensen zoeken naar de ingang van de Parade. Deze is gelegen aan de Amstelzijde van het complex. Het programma van 2015 is nog niet bekend.

De Parade is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station neem je tramlijn 25 richting de President Kenndylaan. Stap daar uit, dat is tevens het eindpunt. Via station Amstel is het 15 minuten lopen. Ga niet met de auto naar de Parade. De buurt is afgesloten en alleen bereikbaar voor buurtbewoners.