Over ons | KijkopStad

Over ons

Dit is KijkopStad

Wij zijn een kleine groep studenten die dol zijn op het "stedentrippen". Veel mensen zijn vergeten hoe ontzettend leuk het kan zijn om andere steden te bezoeken en daar van andere culturen en tijdperken te proeven. Deze website begon als een hobby maar is ondertussen al uitgegroeid tot een heus bedrijf.

Onze doelstelling is om deze site te laten groeien en ons bedrijf later uit te breiden tot een grote reisorganisatie. We hopen dat door mond-op-mond reclame deze site veel bezocht zal worden. Door de eventuele winst die we hiermee behalen kunnen we nog meer steden bezoeken en zo onze site verder uitbreiden.

Wat we willen bereiken is het motiveren van mensen om steden te bezoeken. Ook willen we mensen informeren over de steden. Op deze manier kunnen mensen hun bezoek vantevoren al een klein beetje plannen en zo hun verblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.

KijkopStad

KijkopStad staat sinds augustus 2009 onder de domeinnaam kijkopstad.nl online. De website breidde zich snel uit en heeft nu verschillende partners in Nederland en in het buitenland.

Maandelijks ziet KijkopStad haar bezoekersaantallen groeien. Zo bezoeken er ongeveer maandelijks 15.000 unieke bezoekers KijkopStad.nl. Momenteel vestigt KijkopStad zich in Amsterdam, de vestiging is niet geopend/toegankelijk voor bezoekers.

KijkopStad