Los Angeles

Vervoer in Los Angeles

Praktische informatie over het Openbaar vervoer in Los Angeles

Vervoer in Los Angeles

Naar Los Angeles
Los Angeles is goed bereikbaar per vliegtuig vanuit Nederland of andere delen van Amerika. De stad kent namelijk een een erg groot internationaal airport. Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Schiphol duurt ongeveer dertien uur. Voor een vlucht vanuit het buitenland dien je vaak vroeg op het vliegveld te zijn. Mocht je een binnenlandse vlucht nemen dan dien je minstens een uur van te voren aanwezig te zijn. U moet wel goed rekening houden met het tijdsverschil, in Los Angeles is het negen uur vroeger dan in Nederland, vliegt u rechtstreeks dan is duurt de vlucht eigenlijk maar vier uur.

In Los Angeles
Ook in LA kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. De Culver City Bus brengt u van de ene kant naar de andere kant van LA. Met Dash reist u naar omliggende steden. Ook vind je in LA de metro, er zijn in totaal drie lijnen.

Mocht u in het bezit zijn van een auto, dan kunt u natuurlijk besluiten zelf de stad in te gaan. Meestal wordt dit echter afgeraden omdat de stad erg druk is en er veel files ontstaan. Hierdoor verliest u mogelijk kostbare tijd.