Londen

Uitgaan in Londen

Lees meer over de uitgaansgelegenheden van Londen. Londen kent een bruissend nachtleven

Uitgaan in Londen

Londen is de uitgaansstad van Europa. s'Avonds is er van alles te beleven! Sommige pubs in Engeland sluiten haar deuren vroeg. Andere blijven lang door feesten tot in de vroege uurtjes. De prijzen kunnen erg hoog liggen in sommige uitgaansgebieden.

In Londen zijn wel meer dan 5000 pubs. Om daar van de alcohol te mogen genieten moet je ouder zijn dan 18 jaar. De pubs zijn open van maandag tot zondag van 11:00 tot 23:00 uur. Daarna is het onherroepelijk sluiten.

Een bekende pub WKD. Is een café muziekclub. WKD beschikt over een groot assortiment wat betreft bieren en wijnen. U kunt er ook heerlijk eten want er zit zelfs restaurant in. Op de vrijdag en de zaterdag wordt WKD goed bezocht. Een goede invulling om een leuke avond in Londen door te brengen.

Oxygen Bar en nachtclub. Hier komen vele jonge gasten over de vloer. Tussen 17:00 en 20:00 uur is er Happy Hour. Bier natuurlijk maar ook een grote keuze aan wijnen en cocktails. Op vrijdag en zaterdag commerciële muziek en popmuziek.

Subterania is een geweldige gelegenheid om te feesten. In het weekeind veel trendy bezoekers. Door de week veel live optredens. Vrijdag is een speciale uitgaansdag. Dan is er een echte R&B avond. Op zaterdag is er altijd een grootste houseparty. Erg druk dus ook moeilijk om binnen te komen.