Leukste kerst steden

Leukste kerst steden

U merkt het al buiten, de zomer is voorbij en we gaan langzaam weer naar de winter. Veel mensen vinden de winter de mooiste tijd van het jaar. Zeker als de feestmaanden straks zijn aangekomen zal de gezelligheid toeslaan. Er wordt weer veel gedronken en lekker gegeten. Tegen kerst tijd is het het moment om lekker in het buitenland te genieten van de kerstmarkten en sfeervolle centra. Waarom boekt u er niet een paar dagen tussen uit? Hieronder vindt u een leuk lijstje met de mooiste 'kerststeden', met de mooiste kerstmarkten en kerstbomen.

Londen

De kerststad van de Europa is Londen. Hier komen duizenden mensen naartoe om kerst- en oud en nieuw te vieren. Londen wordt al tegen oktober helemaal in een kerst sfeer omgetoverd. De lampjes komen de kast weer uit en de bomen worden opgetogen. Etalages in de Oxford Street worden prachtig versierd en ook Harrods weet er wel raad mee. Kortom wie wil nou geen kerst vieren in Londen?


Berlijn

Ook in Berlijn weet men wat kerst is. De hele stad komt in de stemming en dat levert schitterend plaatjes op. In Berlijn is dan ook meestal een witte kerst te aanschouwen. Je vindt er veel leuke kerstmarkten die tot laat in de avond open zijn. Heel Berlijn leeft mee.


Munchen

Een andere gezellige kerststad is Munchen in het zuiden van Duitsland. In de stad vind je grote kerstbomen en de etalages zijn schitterend versierd met allerlei toeters en bellen. Je komt als het waren in het paleis van de kerstman terecht.


Maastricht

Misschien is Maastricht wel de gezelligste stad tijdens kerst in Nederland. Ook deze stad wordt omgetoverd tot een gezellige plaats. Je vindt er diverse leuke en sfeevolle kerstmarkten. Er is voor iedereen wat wils.


Brussel

De kerststad van Belgie is Brussel. gebouwen worden versierd, kerstallen worden opgesteld en het ultieme kerstgevoel krijg je als je over de Grote Markt loopt. Als u geluk hebt is het ook nog eens witte kerst. Dit geeft een geweldig effect!


In Europa zijn diverse leuke kerststeden te bekennen. hebt u nog tips of suggesties over kerststeden in Europa? Laat het ons weten via info@kijkopstad.nl