Ibiza

Uitgaan in Ibiza

Lees meer over de uitgaansgelegenheden van Ibiza. Ibiza kent een bruissend nachtleven

Wie naar Ibiza gaat komt praktisch gezien alleen ook voor de uitgaansgelegenheden. Ibiza biedt heel veel uitgaansmogelijkheden. s'Avonds, als het begint te schermeren komt de stad tot leven. Bars, restaurants, cafees en clubs openen hun deuren en het wordt druk op straat. Overal staan  mensen die je een club willen induwen. Het is erg gezellig op straat. 

Veel uitgaansmogelijkheden vind je in San Antonio. Hier zitten veel clubs in het centrum van de stad. Bekende clubs in Ibiza waar ke lekker kunt dansen zijn onder andere Es Paradise en Eden. Hier vind je dan ook de meeste mensen. In de omgeving kun je een drankje doen bij bars afkomstig uit Schotland, Nederland en Engeland. 

In Ibiza stad vind je meer de grote clubs van bekende DJ's. Denk hierbij aan clubs als Pacha (David Guetta), Armada nights (Armin van Buuren) en Privilegs (Tiesto). Verder zijn er ook nog andere clubs als bijvoorbeeld Space. Hier treden veel DJ's op. Het kan soms erg druk zijn. De prijs veschilt ook enorm. Sommige (kleinere) clubs kun je gratis binnen komen terwijl je voor Es Paradise soms €35 betaalt en voor Pacha zelfs €70. Let op! Aan de deur kosten tickets altijd meer geld. Dus koop voorafgaand een ticket in een ticketshop.