Hoe doorsta je een vliegreis - Vliegen

Hoe doorsta je een vliegreis

Naar verre bestemmingen moet je vaak lang reizen en meestal per vliegtuig. Na de het opstijgen van het vliegtuig begint de lange reis die behoorlijk saai kan zijn. Wellicht vliegt u wel met ene vliegtuig dat tv schermpje aanboord heeft waarop u films kunt kijken maar er zijn ook zat vliegtuigen die deze voorziening niet aanbieden.

Natuurlijk is verveling de meest grote factor van de reis, je weet niet wat je moet doen zolang in het vliegtuig. Tips zijn dan om te gaan lezen. Spaar tijdschriften en boeken op zodat je die in ieder geval kunt lezen. Je kunt natuurlijk ook denkpuzzels meenemen die je in het vliegtuig gaat oplossen (kruiswoordpuzzels en sudoku’s). Wat natuurlijk ook handig is om mee te nemen is de reisgids van je bestemming, zo kun je al in de stemming komen voor je bestemming.

Neem natuurlijk ook je MP3 speler of Ipod mee als je graag naar muziek luistert. Wat helaas niet mag is je mobiel gebruiken want deze moet altijd uit staan. Mocht je een laptop hebben dan valt het te overwegen deze mee te nemen. Op een laptop kun je films en muziek luisteren. Natuurlijk kun je er ook op werken als je voor je baan naar het buitenland gaat.