Caesars Palace - Las Vegas

Praktisch

3570 S Las Vegas Blvd,Las Vegas
Openbaar vervoer

Bus: Harrah's / Imperial Palace Station

Beschrijving

Ook het Caesars Palace ligt in strip. Het hotel en casino behoort zeker tot één van de mooiste en grootste van Las Vegas. Het thema van het hotel is Romeins, dat zul je vooral zien aan de stijl waarin het hotel is gebouwd en ingericht. Het hotel is onder andere van Sheraton en The Hilton International Corporation geweest. Op dit moment is Harrah's de eigenaar van het luxe hotel. Je vindt het hotel op de Strip tussen de andere hotels; Bellagio en de Mirage.

Het gigantische hotel bevat over vijf afdelingen zo'n 3348 kamers. Er zijn op dit moment nog plannen om het hotel verder uit te breiden, hiervoor moet Harrah's meer dan een miljard dollar beschikbaar stellen. In het hotel hebben al diverse bekende artiesten opgetreden waaronder David Copperfield en Celine Dion. Ook verschijnt het hotel in veel verschillende films.

In het hotel vind je ook een winkelcentrum. Dit winkelcentrum zit vol leuke winkeltjes maar helaas heb je hier wel vaak een grote portemonnee voor nodig. Verder zijn er ook veel restaurantjes gevestigd.

Openingstijden

Openbaar

Toegangsprijs

Kinderen (0-11): $0,00
Volwassenen: $0,00
Senioren: $0,00

Bezienswaardigheden op loopafstand

Madame Tussauds, Hotel Paris, The Venetian, Treasure Island,

Video