Champions League uitwedstrijd Ajax bijwonen

Wil Ajax achterna reizen tijdens een uitwedstrijd in Champions League? Dat wil toch iedereen. Het is een unieke ervaring om jouw favoriete team in Europa te steunen. Veel supporters gaan met velen honderden tegerlijkertijd naar het buitenland om hun club te ondersteunen.

Helaas is het behoorlijk duur om een uitwedstrijd in de Champions League bij te wonen. De vliegreis, overnachting(en), de wedstrijdtickets en het eten en drinken in de stad maken het tripje behoorlijk prijzig. Maar dat geeft natuurlijk niet als je het er graag voor over hebt. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met een stedentrip.

Ajax speelt dit jaar in de Champions League uit tegen FC Barcelona, Celtic en AC Milan. Alledrie op zich schitterende wedstrijden. Lees hier meer over het stadion van FC Barcelona, Camp Nou en het stadion van AC Milan, San Siro.

Met Ajax meereizen

 

Wedstrijdtickets

Belangrijk is dat je beschikt over de wedstrijdtickets voor de wedstrijden tegen Barcelona, AC Milan en Celtic. Deze kaarten kun je verkrijgen via Ajax of in de betreffende stad.

Vliegreizen

Met het vliegtuig reis je het eenvoudigste mee. Je kunt ook met je eigen auto gaan rijden maar dat duurt vaak lang en kost veel brandstof. Vaak is vliegen al met al goedkoper. Natuurlijk zoek je dan naar de goedkoopste vliegtickets, prijsvergelijkwebsites als Transavia,

Hotels

KijkopStad heeft handige lijstjes samengestel van hotels in de buurt van de stadions. Het is belangrijk dat je gunstige hotels hebt na de wedstrijd. Dichtbij het stadion en de stad is de beste combinatie. Maar je moet ook goed kijken naar de transportverbinding. Dit zijn overzichten van geschikte hotels in Barcelona of hotels in Milaan.

Boek direct jouw stedentrip

Plan direct je reis naar Amsterdam. Hieronder vind je handige links voor vervoer en verblijf in Amsterdam.