KNVB bekerfinale 2015 - Rotterdam
Rotterdam

KNVB bekerfinale 2015

Rotterdam, - , Wedstrijden, € Prijs is nog onbekend sterren

KNVB bekerfinale 2015

De bekerfinale van 2015 vindt dit jaar plaats op zondag 3 mei 2015 om 18:00 in de Rotterdamse Kuip. De finale is nog niet bekend. Vorig jaar speelde Ajax en PEC Zwolle om de befaamde beker. PEC Zwolle won toen verrassend met 5-1 tijdens een sensationele wedstrijd.

Tickets finale

Tickets voor de bekerfinale zijn nog niet verkrijgbaar. De kaarten worden verkrijgbaar via de websites van de clubs. Een ticketprijs hangt af van de plaats in het stadion.

Traditioneel getrouw wordt de finale elk jaar afgewerkt in de Rotterdamse Kuip.

Uitzending op TV

SBS6 zendt de wedstrijd vanaf 17:30 live uit op televisie. Zo houden de thuisblijvers niet te missen van de wedstrijd.Ervaringen (3)

SAS
SAS zei op 22/04/2014 14:55

De bekerfinale afgelopen zondag in jullie 'mooie' Rotterdam was een enorme teleurstelling. Hoeveel politie was er op de been en wat was in vredesnaam hun opdracht?! Wij waren ruim op tijd in jullie stad. Al om half 5 reden wij voor 'jullie Kuip' langs, om vervolgens door al het blauw op straat gehinderd te worden bij het vinden van parkeerruimte. Wij waren niet alleen niet op tijd in het stadion om de aftrap mee te maken (die dus anderhalf uur later plaats had...) maar als dank voor ons bezoek aan de op 2 na grootste stad van Nederland kregen we een mooi aandenken mee naar huis in de vorm van een parkeerboete van € 90,00. Hartelijk dank hiervoor! U begrijpt hopelijk wel dat we geenszins voornemens zijn dit bedrag te voldoen gezien de inspanning die de politie Rotterdam heeft geleverd. Maar liefst 50 dappere helden van de politie Rotterdam wisten ons uit te zwaaien bij het verlaten van het stadion, daarbij de stoep over een afstand van 50 meter blokkerend. Het was een ware belevenis in jullie stad Rotterdam! Wetende dat dit niet de eerste keer was dat jullie de gaststad waren voor deze bekerfinale, maar liefst 24 keer eerder mochten jullie al die voetbalsupporters welkom heten. Petje af voor de organisatie. Klasse werk geleverd, want het was een topwedstrijd op een klein beetje vuurwerk na...

Henk
Henk zei op 19/04/2014 13:34

De wedstrijd wordt "traditie getrouw" in de kuip gespeeld.

yrrah
yrrah zei op 05/02/2014 18:04

De finale wordt niet op 9 mei maar op 20 april gespeeld

Naam: (Niet verplicht) E-mailadres: (Niet zichtbaar)
Laatste drie letters stad (Tegen spam)